Skip to content

Top 5 plugins voor WordPress

Top 5 plugins voor WordPress

pexels-negative-space-34600

1. Yoast SEO

Yoast SEO is een bekende en zeer populaire SEO-plug-in, die gratis beschikbaar is of voor $89 amerikaanse dollars (pro-versie) voor één website. Enkele van de functies zijn trefwoordoptimalisatie, leesbaarheidscontrole, geen dubbele inhoud, interne koppelingssuggesties en meer.

Deze SEO-plug-in wordt elke twee weken bijgewerkt om de meest actuele resultaten van het algoritme van Google op te nemen. Yoast SEO gebruikt een reeks gekleurde lampjes om te bepalen hoe goed de SEO van uw website het doet. Rood betekent dat er veel grote veranderingen moeten plaatsvinden.

Oranje betekent dat er dingen zijn verbeterd, maar dat er meer wijzigingen kunnen worden aangebracht. Groen betekent dat je SEO goed is, en alle lampjes bevatten handige tips over hoe je de algehele SEO-score kunt verbeteren.

2. Elementor (Pro)

Voordat je op zoek gaat naar een alternatieve oplossing, moet je Elementor Pro zeker een kans geven. Ondanks dat de gratis versie 29 basiselementen biedt, zal de premium versie de cijfers zelfs op grote schaal verrijken.

Het biedt bijvoorbeeld meer geavanceerde widgets zoals Posts, WooCommerce, Formulieren, Social Media en nog veel meer. Elementor Pro biedt Theme Builder-flexibiliteit om je te helpen eenvoudig jouw thema’s te ontwerpen. Deze uitstekende functie geeft je de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in je koptekst, voettekst, WooCommerce, blogs en alle andere dynamische pagina’s die niet mogelijk zijn via de basisversie. Bovendien kun je direct een bestemmingspagina bouwen met behulp van de enorme verzameling kant-en-klare sjablonen.

Je kunt het dan vrij eenvoudig personaliseren volgens jouw voorkeur. Bovendien, als je van coderen houdt, kun je zelfs aangepaste CSS toevoegen vanuit het Elementor-dashboard zelf. Als gevolg hiervan kun je alle wijzigingen die je hebt aangebracht in realtime controleren. Om je tijd te besparen, wordt Elementor Pro geleverd met de functie ‘Global Widget’. Sla gewoon een sjabloon op en je kunt deze op al jouw toekomstige pagina’s gebruiken via de ‘Drag & Drop’-mogelijkheid. Kortom, om het absolute beste uit de Elementor Page Builder te halen, moet je de Premium-versie gebruiken.

 

3. WooCommerce

Wilt u producten of diensten verkopen op uw website? Daar is een e-commerce plug-in voor!

WooCommerce is een top eCommerce-plug-in die uw WordPress-blog omzet in een volledig functionele online winkel.

Dankzij de eindeloze aanpassingsmogelijkheden kun je alles verkopen, van digitale bestanden tot fysieke producten, valuta instellen, beoordelingen en beoordelingen weergeven, sorteer- en filterfuncties toevoegen, onbeperkte afbeeldingen per product instellen en nog veel meer.

4. Contact Form 7

Contact Form 7 is de meest populaire en gratis plug-in voor contactformulieren voor WordPress. Met Contact Form 7 op uw website geïnstalleerd, kunnen gebruikers u bereiken via gestroomlijnde contactformulieren die ook reCAPTCHA- en Akismet-functionaliteit hebben om spam te helpen voorkomen.

5. bbpress

Als u uw bezoekers een ruimte wilt bieden om uw inhoud en/of uw product te bespreken, kan bbPress daarbij helpen. Deze plug-in voegt een eenvoudig forum toe aan uw site zonder dat handmatige codeaanpassing nodig is – gebruikers kunnen zich aanmelden voor accounts en berichten plaatsen over gerelateerde onderwerpen. Je kunt discussiethreads ook segmenteren op categorie en je bijdragers modereren via de plug-in.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners.
View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings